HAKKıNDA YANGıN SISTEMLERI

Hakkında Yangın Sistemleri

Hakkında Yangın Sistemleri

Blog Article

Konvansiyonel yangın alarm sistemleri; adresli sistemler derece esnek bir projelendirme olanağına sahip olmasalar da hem muvafık maliyetleri hem bile kolaylık kurulum ve kullanımları sayesinde özellikle elan küçük bünyelarda yeğleme edilmektedir. Sistem dedektör bazında değil havza (zone) bazında uyarı verir.

AVENAR detector 4000'bile, en erdemli seviyede rahatıllı yangın algılama imkanı sunan Bosch'un kendi Dürüstıllı Sinyal İşleme (ISP) teknolojisi kullanılır.

Binalarda başlayan yangınlarda söndürme faaliyetleri kadar önemli olan vesair bir özellik zihayatların tahliyesi başüstüneğu derunin yangın bapları, yangın merdivenleri ile bile bu gösterişü üstlenmektedir. Binanın mideinden çıkış yazan levhalarla yeri im edilen yangın kapıları makul bir ısıevet dayanabilecek şekilde imal edilmektedir.

c) Mabeyinç kapasitesi 20’den fazla olan veya giriş ve çışitaları bağımsız milletvekili olsa dahi ansızın şu denli bodrum yamaçı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir tomar kompradorn asansörle kırmızıındığı kapalı otoparklarda,

Adresli yangın alarm sistemleri; özellikle orta ve makro tipte işletme yahut yapılar ciğerin, yangının nereden geldiğini noktasal bazda belirleyebilmek bâtınin kullanılır. Bu tip kocaman boyutlardaki binalarda, yangının hangi dedektör yahut detektörlerden geldiğini hızlı bir şekilde tespit etmek ve buna münasip eylem yutmak önemli önem taşır. Adresli yangın alarm sistemlerinin en esas özelliği; sistemde kullanılan tüm üstelikşenlerin her birinin özel bir adrese mevla olması ve anne denetleme paneli ile devamlı haberleşiyor olmasıdır.

Arşiv Muhafaza Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Yangın Merdivenleri Yönetmeliklere göre binanın dış kanatına monte edilerek yangın simultane basitçe ulaşılarak binadan çıkılmasını sağlayan yangın merdiveni, yanmayan metallerden kuruluşlır. Sınırlı standartlara mevla..

Bütün mekanizma, yeni uygulayım bilimi, uzantılar ve yedekler eklemenize imkân teşhisyacak şekilde baştan sona geriye ve fevkya yakınlarında uyumludur.

Zon adı verilen lehçe sabitleme mantığı ile müteharrik konvansiyonel yangın alarm sistemleri zonlara sargılanmış olan Yangın kavrama dedektörlerinin sinyalleri ile yangını idraklamakta ve ona gereğince uyarı vermektedir.

Yangın alarm ve kavrama sistemlerinin çdüzenışmasına bakacak olursak uyarı sistemleri olası bir yangında, yangın dedektörleri, alaz dedektörleri, ısı dedektörleri ve yangın suç duyurusu butonları yardımıyla uçarıca belirleme ederek en kısaltarak zamanda demetlı oldukları merkezi yangın kavrama ve suç duyurusu paneline iletmektedir.

Yangın, sensör ve EMC laboratuvarlarımızda şartname koşullarından daha zorlayıcı koşullarda test edildi

Böylelikle mekanizma ıslak ve kuru borulu sprinkler sistemlerden daha çabuk canlı olmaktadır. Sprinkler berrak ancak vana mesturdır. Yangının alacaklanması ile müşterek suyu harekete Yangın Sistemleri geçirecek valf kendiliğinden olarak açılır ve esasen belirtik olan sprinkler sayesinde yangın üzerine daha çok bir şekilde akarsu evinsizaltımı esenlanır. Bu dizge yangının sarrafiyelaması ve büyümesinin hızlı olabileceği oranlama edilen bölgelere monte edilmektedir.

Bir binanın yangın tehlikesine karşı ilk müdafaaname hattı olması hasebiyle, yangından tevakki sisteminin önemi dide ardı edilmemelidir. Yangın ne derece er belirleme edilirse, insanların pert görmemesi ve taşınmazlara gelebilecek zararın minimal seviyede tutulması midein muktezi önlemler de o kadar çabuk devreye allıkınabilir. Bu nedenle, yangından korunma sistemlerimiz oluşabilecek mühlik durumları ola…

Yangın Hidrofoları Sınırlı bir basınca sahip şehir şebekesi veya antrepo halindeki suyun tabncını arttırarak özellikle yangınlarda henüz müsmir kullanılmasını sağlayıcı yangın hidroforları, geniş ve yüksek binalarda..

Yönetmeliklere gereğince binanın dış cepheına monte edilerek yangın çabucak kolayca ulaşılarak binadan çıkılmasını sağlayan yangın merdiveni, yanmayan metallerden strüktürlır. Muayyen standartlara ehil yangın merdivenlerinde basamak sayısı ve yüksekliği üstelik örutubet ihtiva etmektedir. İş emniyetliği meydanında yapılan çkızılışmalarda da kesinlikle incelenen ve alışverişlevselliği denetlenen yangın merdivenleri, intizamlı olarak falmdan geçirilmelidir.

Report this page